За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Paralia Beach Boutique Hotel се намира в Паралия Катерини, на 2,8 километра от плажа Коринос. Църквата Агия Фотини е на 500 метра. Най-близкото летище е Солун, разположено на 43 км от бутиков хотел Paralia Beach. Хотелът предлага платен летищен трансфер.

В стаите

Хотелът разполага с 23 луксозни стаи, всички обзаведени с вкус и с всички удобства, за да покрият всяка нужда.

Двойните стаи с изглед към морето имат прекрасна гледка. Намират се на 1-ви и 2-ри етаж на хотела, просторни са и елегантно декорирани. Разполагат с 2 единични легла и шезлонг, самостоятелен балкон и градински мебели. (24 m2).
Двойните стаи с изглед към града се намират на 1-ви и 2-ри етаж на хотела и имат изглед към Паралия Катерини. Те са комфортни стаи с красива декорация и балкон с градински мебели. (24 m 2 или 30 m 2)
Двойна стая seafront - Построени са точно пред морето с неблокиран изглед към залива Термаикос. Разполагат с голям балкон с градински мебели и собствено джакузи за уникални моменти на релакс до морето. Разполагат с 2 единични легла. (25 m 2 )

На територията на хотела

Хотелът разполага с трапезария, където всеки ден се сервира богата закуска на шведска маса. Разполага с кафе-бар, предлагащ голямо разнообразие от топли и студени напитки и напитки през целия ден.“Paralia Beach Boutique Hotel”, напълно реновиран, под ново управление, е най-добрият избор за гръцки и чуждестранни посетители, които желаят да прекарат почивката си до морето в прекрасна природна среда под сянката на легендарната планина Олимп с отлично настаняване. 

Хранене

BB - закуска

Плаж

Общински плаж пред хотела. Чадъри и шезлонги се заплащат допълнително на място.

Оценки и коментари